Mina Travel and Event Group

Разкриваме мистерията за летящият супер автомобил от “Бързи и Яростни 7”

maxresdefault

Ако сте гледали филма “Бързи и Яростни 7” няма как да не ви е направило впечетление каскадата с летящият автомобил между луксозните небостъргачи “Etihad Tower” в Абу Даби.

11_Etihad-Towers_Abu-Dhabi_UAE_Fast-Furious-7_2015

Запознайте се с най-скъпата кола, снимана в “Бързи и яростни” – “Ликан хайпърспорт”. Цената му е близо 3,5 млн. долара и W Motors са произведели от нея само седем броя, през 2013 г. Един от тях участва в седмия филм от поредицата, който е вече по кината у нас на рекордните 79 екрана. “Звярът”, за който говори героят на Вин Дизел, развива скорост до 385 км/ч. Фаровете му са изработени от бяло злато, диаманти и сапфири, като цветът на камъните се избира според цвета на колата. Първият суперавтомобил на Обединените арабски емирства (ОАЕ) подхожда идеално не само на луксозния интериор в апартамента на 80-ия етаж, където се съхранява, но и на пейзажа в Абу Даби, където се развива част от действието във Furious 7. Зад волана на ликана, но за кратко – както е видно от откъса в края на този клип, – застава Вин Дизел в поредната невероятна каскада.

fast7-xlarge

Не си мислете обаче, че от екипа са потрошили наистина суперскъпия автомобил на W Motors – за тази цел са изготвени пет копия, а оригиналът е използван за близките планове.

maxresdefault (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *